Onze diensten

Wat wij doen

Van Beuningen & Partners voorziet talent en organisatie van dat waarnaar zij op zoek zijn: elkaar. Of het nu gaat om een tijdelijke of langdurige samenwerking of het inwinnen van advies, onze divisies zijn precies ingericht om op de vragen van opdrachtgever en kandidaat een antwoord te geven en oplossingen te bieden.

Werving & Selectie
Binnen onze werving- en selectietak werken we aan de perfecte match tussen kandidaat en organisatie. Wij zoeken, bemiddelen en verbinden. Voor de professional vinden wij de nieuwe uitdaging die onze opdrachtgever levert. Win-win dus. 

Executive Search
De corporate ervaring van onze mensen maakt dat Van Beuningen & Partners ook op het niveau van het hoger management en de directiestaf de perfecte match weet te maken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een juiste invulling van deze sleutelposities is en leveren uitsluitend maatwerk. Onze succesvolle werkwijze lichten wij graag tijdens een persoonlijk gesprek toe.

Interim
Met ons brede netwerk van professionals zorgen wij dat u kunt inspelen op een tijdelijk veranderende behoefte binnen uw organisatie of team. Van Beuningen zorgt dat u op korte termijn kunt rekenen op kwaliteit dankzij ons netwerk van ervaren en gedreven interim professionals.

Contact
Kantoor Amsterdam
Molenpad 3-7
1016 GL Amsterdam
T +31 (0)20 489 2706
E info@vanbeuningen.nl